Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

Pambuka Perusahaan

Linyi Win-Win Machinery Co., Ltd. (cekak "Ntek") didegaké ing taun 2009, papan ing Kutha Linyi, provinsi Shandong, China. Tanduran independen kalebu luwih saka 18.000 meter persegi, kanthi enem lini produksi profesional kanggo nyokong volume penjualan saben taun.

Ntek minangka pabrikan utama lan eksportir mesin cetak digital UV sajrone puluhan taun, khusus kanggo pengembangan, produksi lan distribusi printer UV digital. Saiki seri printer kita kalebu printer UV Flatbed, UV Flatbed with Roll to roll printer, lan printer UV Hybrid, uga printer UV cerdas. Kanthi riset lan pengembangan profesional kanggo inovasi produk anyar, uga tim layanan purna jual insinyur khusus kanggo dhukungan pelanggan kanthi online kanggo njamin layanan sing tepat wektu kanggo para pelanggan.

Mesin cetak digital Ntek diekspor wiwit taun 2012, kanthi pujian lan pangenalan sing akeh dening para pelanggan, printer kita luwih saka 150 negara ing Asia, Eropa, Australia lan Afrika lsp. 

11

Printer UV Ntek wis akeh digunakake ing iklan, tandha, dekorasi, kaca, kerajinan lan industri liyane. Kita ngiyatake inovasi teknologi, ngoptimalake biaya konsumsi, lan ngupayakake nggawe mesin cetak digital UV paling apik kanggo para pelanggan, lan sawetara solusi lengkap miturut tuntutan sing beda-beda ing macem-macem industri. 

 Ntek njaga konsep keunggulan, lan terus ningkatake kualitas produk, dadi merek paling dipercaya ing industri peralatan pencetakan UV. Kita bakal terus setya marang industri R&D percetakan lan inovasi lan ningkatake pangembangan industri cetak sing sehat.

Lantai Perusahaan 20000㎡

Pusat Kantor 4000㎡

Pusat Produksi 12000㎡

Foto klompok pelanggan

Sertifikat