Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

Linyi Win-Win Machinery Co., Ltd (cekak minangka "Ntek") didegaké ing taun 2009, dununge ing Kutha Linyi, provinsi Shandong, China. Tanduran independen kalebu luwih saka 18.000 meter persegi, kanthi enem lini produksi profesional kanggo nyokong volume penjualan saben taun.

Ntek minangka pabrikan utama lan eksportir mesin cetak digital UV sajrone puluhan taun, khusus kanggo pengembangan, produksi lan distribusi printer UV digital. Saiki seri printer kita kalebu printer UV Flatbed, UV Flatbed with Roll to roll printer, lan printer UV Hybrid, uga printer UV cerdas. Kanthi riset lan pengembangan profesional kanggo inovasi produk anyar, uga tim layanan purna jual insinyur khusus kanggo dhukungan pelanggan kanthi online kanggo njamin layanan sing tepat wektu kanggo para pelanggan.

PAWARTA

news01

Linyi Win-Win Machinery Co., Ltd.

Linyi Win-Win Machinery Co., Ltd (cekak minangka "Ntek") didegaké ing taun 2009, dununge ing Kutha Linyi, provinsi Shandong, China. Tanduran independen kalebu luwih saka 18.000 meter persegi, kanthi enem lini produksi profesional kanggo nyokong volume penjualan saben taun.

How to judge the performance of UV Flatbed Printing Machine
Ing pangembangan UV flatbed saiki ...
Digital UV printer White+CMYK+Varnish technology
Kanthi manufaktur peralatan printer ...
Leather printing why more and more people choose UV flatbed printer
Percetakan kulit minangka aplikasi khas ...