Sugeng rawuh ing situs web!

2030L Inkjet printer kothak bergelombang mesin cetak uv printer didol

Katrangan singkat:

Kepala print Ricoh impor Jepang kanggo produksi industri

CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

Kasedhiya teknologi pencetakan efek Embossing 3D

Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis

Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug sing mabur (opsional)

Sistem anti-crash printhead maju supaya ora ana risiko tabrakan ing antarane kreta printer lan materi


Detail Produk

Tag Produk

详情

Katrangan Produk

Printer flatbed NTEK YC2030L UV minangka mesin cetak digital presisi tinggi sing dirancang kanggo produk pribadi, ukuran cetak yaiku 2000 * 3000mm lan kacepetan nyetak 15sqm / h-30sqm / jam, kanggo memenuhi perusahaan pamrosesan syarat sing presisi tinggi lan dipersonalisasi.

Nggunakake kepala industri pemanas batin stainless steel Ricoh grayscale, kecepatan cepet, resolusi tinggi. Cocog kanggo jam kerja sing dawa, operasi 24 jam. Kajaba iku, sekrup presisi tahap dobel lan motor sinkron servo Panasonic sing diimpor digunakake kanggo mesthekake yen sekrup bisa mlaku kanthi sinkron ing kaloro sumbu Y.

Nduwe sensor anti-tabrakan keamanan sing bisa dideteksi maneh lingkungan media lan nglindhungi sirah print saka bebaya komprési. Sawise iku, sampeyan bisa mulihake printer, sing bakal mbantu sampeyan nyimpen media.

YC2030L kanggo aplikasi macem-macem, digunakake kanggo nyithak ing kaca, jubin keramik, plafon PVC, lembaran aluminium, papan MDF kayu, panel logam, papan reklame, panel akrilik, papan kertas, papan busa, papan ekspansi PVC, karton bergelombang, papan serat pring lsp; lan kanggo bahan fleksibel kayata PVC, kanvas, kulit lsp.

Kanthi fungsi pangukuran otomatis jarak induksi, nozel lan medium, ngilangi prosedur ngukur kekandelan dhewe.

Mesin iki uga duwe desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari percikan senja tinta, saengga bisa nyuda listrik statis sing disebabake dening percikan tinta, lan ningkatake kualitas nyithak sawetara substrat.

Kajaba iku, mode tinta putih opsional lan mode varnish uga bisa madhangi fungsi multi-fungsi YC2030L.

Pin registrasi bisa dilengkapi tabel vakum sing bisa supaya obyek tetep gampang ing posisi nol. Lan sistem reresik yaiku reresik tekanan positif.

Rel pandhuan digawe saka Taiwan HIWIN lan kekandelan maksimum media yaiku 100mm, Uga bisa disesuaikan yen sampeyan butuh. Perlu dielingake manawa kita bisa nyedhiyakake layanan garansi kajaba sing bisa habis pakai sajrone 12 wulan.

Aplikasi Liyane

Botol Kaca

Foto Kaca

Serat

Pameran & Tim Kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita