Sugeng rawuh ing situs web!

Produk

  • UV Flatbed Wood Printer Machine for Sale YC2513L

    Mesin Printer Kayu Flatbed UV Didol YC2513L

    • Kepala Ricoh Gen5 / Ricoh Gen6 sing diimpor Jepang kanggo produksi industri

    • CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

    • Ngadopsi rod sekrup presisi level loro ing loro sisi sumbu Y sing mlaku sinkronis

    • Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis

    • Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug, ora bisa mbukak

    • Sistem anti-crash printhead maju supaya ora ana risiko tabrakan antarane kreta printer lan materi

  • High speed multicolor multifunction industrial inkjet ceramic plate printing machine

    Mesin cetak piring keramik tinta multicolor kecepatan tinggi multifungsi

    Model Produk Teknologi Cetak YC2513 Print-on demand piezo listrik kontrol Printhead voltase Printhead minangka piranti lunak sing bisa dicocogake Tipe Printhead Ricoh Gen5 Printhead Nomer 2-8 Tinta Karakteristik UV Curing Ink Ink Waduk Isi ulang kanthi cepet nalika nyithak / 1000ml saben warna Lampu UV LED luwih saka 20000 -jam Ngontrol Warna adhedhasar warna ICC, kurva lan imbuhan kepadatan Pangaturan Printhead CMYK W Varnish opsional 10-12sqm / jam Sistem Pembersihan Otomatis
  • YC1016 Ceramic Tile Digital Printing Machine

    Mesin Cetak Digital Keramik YC1016

    Printhead impor Jepang kanggo nyetak kanthi kualitas dhuwur lan cepet.

    CMYK putih lan pernis opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

    Sistem tekanan negatif sing dianyarke kanggo njamin akurasi sing dhuwur

    Tempat tidur vakum kanggo nyekel media fleksibel kaya PVC, papan busa, lembaran akrilik, lsp.

    Aplikasi ing industri iklan & signage lan industri dekorasi

    Bisa dicithak ing Kaca, Logam, Kothak Keramik, PVC, Akrilik, Kulit, Plastik, Kayu, lsp.

    Botol silinder, nyithak cangkir kanthi alat Rotary kasedhiya

  • Large format machine UV Hybrid Printer Price Digital Flex Banner Printing Machine

    Mesin format gedhe Harga Mesin Printer UV Hybrid Digital Flex Banner Mesin Cetak

    Kepala Ricoh GEN5 impor Jepang kanggo produksi industri.

    CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi.

    Platform vakum anodisasi keras supaya ora ngrusak platform kanthi bahan kaku.

    Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis.

    Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug sing mabur.

    Sistem anti-crash kepala cetak canggih kanggo ngindhari risiko tabrakan antarane kreta printer lan materi.

  • 6090 NTEK Flat Bed Phone Cover Printer Printing Machine for Sale

    6090 Mesin Pencetak Printer Cover Bed Bed Flat NTEK Didol

    Dilengkapi kepala Jepang EPSON DX5 / DX7 / XP600 / TX800 / Ricoh GH2220

    Kanthi fungsi aduk tinta putih lan fungsi alarm level tinta

    CMYK putih lan pernis opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

    Sistem aduk putih lan sistem alarm level Tinta kasedhiya

    Rail pandhuan HIWIN Taiwan supaya bisa digunakake kanthi stabil

    900mm WIDTH luwih cepet tinimbang printer lebar 600mm

    Bisa nyithak bahan datar utawa obyek silinder, kayata pena, botol lan cangkir, lsp

  • 2030L Inkjet printer corrugated box printing machine uv printer for sale

    2030L Inkjet printer kothak bergelombang mesin cetak uv printer didol

    Kepala print Ricoh impor Jepang kanggo produksi industri

    CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

    Kasedhiya teknologi pencetakan efek Embossing 3D

    Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis

    Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug sing mabur (opsional)

    Sistem anti-crash printhead maju supaya ora ana risiko tabrakan ing antarane kreta printer lan materi

  • 2030H CMYK 4 color PVC industrial inkjet UV flatbed printing machine price

    2030H CMYK 4 warna industri inkjet industri UV flatbed mesin cetak flatbed

    NTEK YC2030H UV Printer minangka jinis printer flatbed UV hi-presisi sing dirancang khusus kanggo perusahaan pamroses khusus kanggo memenuhi akurasi lan persyaratan pribadi. Dilengkapi kepala Epson DX5 / DX7 / XP600 Jepang kanthi 180 nozel 6 utawa 8 saluran. 3.5 Nozel kepala Picoliter nyedhiyakake cetakan presisi tinggi. Gunakake tinta pangobatan UV lingkungan non-VOC, kualitas cetakan sing jelas lan sampurna, ora ana warna bias, ora ana warna campuran, anti banyu, tahan aus. iki bakal dadi tre ...
  • 2513H Ntek Newest 3D Printer Glass Photo UV Printing Machine Price

    2513H Ntek 3D Printer Kaca Kaca Paling Anyar Mesin Harga Printer UV

    Dilengkapi kepala Epson DX5 / DX7 / XP600 Jepang, Ricoh GH2220 / Gen5 utawa kepala Toshiba CE4

    CMYK putih lan pernis opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

    Tempat tidur vakum kanggo nyekel media fleksibel kaya PVC, papan busa, lembaran akrilik, lsp.

    Kanthi fungsi aduk tinta putih lan fungsi alarm level tinta

    Gunakake rel pandhuan garis bisu presisi tinggi, umur panjang, stabilitas dhuwur

    Bisa dicithak nganggo Kulit, Plastik, Kayu, Kaca, Logam, Kothak Keramik, PVC, Akrilik lsp.

  • 3321L uv big size 7 colors perfume bottles printer flatbed uv foam board wide format metal card printing

    3321L uv ukuran gedhe 7 warna botol parfum printer flatbed uv board foam format format kertu cetak logam

    Kepala Ricoh GEN5 impor Jepang kanggo produksi industri

    CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

    Platform vakum anodisasi keras supaya ora ngrusak platform kanthi bahan kaku

    Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis

    Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug sing mabur

    Sistem anti-crash printhead maju supaya ora ana risiko tabrakan ing antarane kreta printer lan materi

  • 3321R Large Format YC3321R UV Hybrid Printer Roll to Roll Printing Machine

    3321R Format Gedhe YC3321R UV Hybrid Printer Roll to Roll Mesin Cetak

    Kepala Ricoh GEN5 impor Jepang kanggo produksi industri.

    CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi.

    Platform vakum anodisasi keras supaya ora ngrusak platform kanthi bahan kaku.

    Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis.

    Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug sing mabur.

    Sistem anti-crash kepala cetak canggih kanggo ngindhari risiko tabrakan antarane kreta printer lan materi.