Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Cetak Digital Keramik YC1016

Katrangan singkat:

Printhead impor Jepang kanggo nyetak kanthi kualitas dhuwur lan cepet.

CMYK putih lan pernis opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

Sistem tekanan negatif sing dianyarke kanggo njamin akurasi sing dhuwur

Tempat tidur vakum kanggo nyekel media fleksibel kaya PVC, papan busa, lembaran akrilik, lsp.

Aplikasi ing industri iklan & signage lan industri dekorasi

Bisa dicithak ing Kaca, Logam, Kothak Keramik, PVC, Akrilik, Kulit, Plastik, Kayu, lsp.

Botol silinder, nyithak cangkir kanthi alat Rotary kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

详情

Katrangan Produk

YC1016 printer UV flatbed nggunakake teknologi pencetakan sing bisa dipimpin lan langsung saka UV. Kasedhiya printhead Ricoh industri Jepang. Nggunakake teknologi printhead listrik piezo Drop-on demand, lan voltase Printhead bisa diatur kanthi piranti lunak, printhead duwe sistem pembersih otomatis, sistem presisi garing otomatis.

Jinis printhead duwe: EPSON DX5 / DX7 / XP600 / TX800 / Ricoh GEN5 / GH2220 / TOSHIBA CE4M. Jumlahe printhead bisa 2/3/4/6 / 8. Nganggo tinta UV, mula beda karo tinta normal, garing cepet, mula kecepatan cetak bakal cepet.

Sampeyan duwe akeh alasan kanggo milih 1016: peralatan anti-kacilakan kanggo nglindhungi printhead, supaya umur printhead bakal luwih dawa; anti-statis, nyuda tinta liwat semprotan sing disebabake statis, ningkatake kualitas pencetakan., Pangukuran dhuwur otomatis, printer kanthi otomatis bisa ngukur jarak antarane printhead lan material,s otomatis, gampang dioperasikake, kanthi kekandelan media yaiku 0-100mm, sing luwih dhuwur bisa disesuaikan; lampu LED, duwe obrolan energi, lan nggawe paling ora panas, mula suhu mesin ora bakal diganti karo lampu iki.

Multifungsi, amarga bahan cetak bisa uga plastik, kayu, kaca, logam, kulit, papan busa, watu, PVC, akrilik, keramik, ubin, watu marmer, lan liya-liyane. Bisa nyithak efek 3D utawa relief kanthi tinta putih uga varnish utawa gloss opsional. Nggunakake warna, kurva lan penyesuaian kepadatan adhedhasar ICC, bisa nyithak CYMKWV miturut panjaluk sampeyan.

Kanthi presisi tinggi: volume drop 3.5PL, kanthi 600 * 900dpi; 1200 * 600dpi; 1200 * 900dpi; 1200 * 1200dpi opsional ing piranti lunak Rip kanthi pass sing beda kanggo akurasi kualitas tinggi. Kabeh, pancen printer sing larang regane karo dhukungan pabrik, pilihan sing paling apik kanggo gaweyan produksi bermutu lan sithik. 

Aplikasi Liyane

Pameran & Tim Kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita