Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin format gedhe Harga Mesin Printer UV Hybrid Digital Flex Banner Mesin Cetak

Katrangan singkat:

Kepala Ricoh GEN5 impor Jepang kanggo produksi industri.

CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi.

Platform vakum anodisasi keras supaya ora ngrusak platform kanthi bahan kaku.

Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis.

Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug sing mabur.

Sistem anti-crash kepala cetak canggih kanggo ngindhari risiko tabrakan antarane kreta printer lan materi.


Detail Produk

Tag Produk

详情

Katrangan Produk

Ntek YC3200HR minangka generasi anyar, nganyari kualitas gedhe kanggo printer hibrida UV format gedhe sing dirancang khusus kanggo perusahaan pemrosesan industri premium kanggo memenuhi persyaratan multi-fungsi. Jembaré print maksimal yaiku 3300mm, kanthi rak-rak dawa udakara 2000mm ing sisih ngarep lan sakdurunge kanggo nyetak media sing kaku opsional. Cocog banget kanggo bisnis sing duwe bahan cetakan kanthi printer sing presisi, kuat lan awet amarga karya sing efisien banget.

Dilengkapi kepala cetak piezoelektrik skala abu-abu Ricoh GEN5 / GEN6, printer YC3200HR bisa nyithak 4-8 ​​warna, kalebu cyan, magenta, kuning, ireng, magenta cahya, cyan cahya, putih lan pernis pilihan kanggo nyetak kanthi kualitas apik. Kang imbangake kabutuhan kacepetan lan kualitas warna cetakan output.

Draf nyithak kacepetan nganti 40-60 meter persegi saben jam, kanthi kacepetan cepet iki kanggo memenuhi panjaluk pelanggan kanthi hi-speed lan hi-presisi.

Kajaba iku, mode tinta putih opsional lan mode varnish apik kanggo nyithak kain tembok, kertas tembok, spanduk fleksibel, bolong, vinil, bahan kulit lentur lsp kanthi permukaan sing mengkilap lan proteksi sing apik.

Kanggo printer hibrida iki, bisa uga dicithak ing media sheet kaku, kayata kaca, kayu, akrilik, ubin keramik, PVC, papan busa, PP, lan liya-liyane. Dadi luwih trep kanggo pelanggan kanggo nyadari kabeh tugas cetak ing siji mesin.

Kulawarga printer inkjet UV hibrida UV Ntek UV nggabungake kualitas cetak sing menang kanthi produktivitas ekstrem, lan konsumsi tinta sithik. Gawe produk inkjet UV hibrida sing lancar, bisa diarepake saben-saben.

Ing printer LED hibrida Ntek UV, sampeyan bakal nemokake pakaryan kanthi tugas abot lan gampang ngatasi beban kerja ekstrem, operasi pirang-pirang shift lan pencetakan 24/7. Cocog kanggo macem-macem landasan kaku lan fleksibel, printer iki menehi pilihan akeh banget kanggo nggawe cetakan format gedhe sing apik banget. Dheweke bisa digunakake ing macem-macem konfigurasi kanthi sawetara opsi otomatis.

Headhead UV 3 Rows Ricoh GEN5 / GEN6, cara nyithak 3 jinis:

1. CMYK + WW + CMYK Warna sing padha kanggo awan lan wengi

2.WW + CMYK + VV pagawean sing apik banget, utamane kanggo nyithak Wallpaper

3.CMYK + CMYK + CMYK Pencetakan UV kacepetan dhuwur, 6pass udakara 40sqm / jam, 4pass udakara 60sqm / jam

 

Tinta penyembuhan UV bisa dicithak kanthi macem-macem bahan kanthi langsung lan uga ramah lingkungan, kanthi kalorone kaluwihan gedhe, pungkasane bakal ngganti pariwara outdoor lan peralatan cetak foto njero ruangan, uga digunakake ing kolom dekorasi njero ruangan kulawarga.

Pameran & Tim Kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita