Sugeng rawuh ing situs web!

3321R Format Gedhe YC3321R UV Hybrid Printer Roll to Roll Mesin Cetak

Katrangan singkat:

Kepala Ricoh GEN5 impor Jepang kanggo produksi industri.

CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi.

Platform vakum anodisasi keras supaya ora ngrusak platform kanthi bahan kaku.

Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis.

Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug sing mabur.

Sistem anti-crash kepala cetak canggih kanggo ngindhari risiko tabrakan antarane kreta printer lan materi.


Detail Produk

Tag Produk

详情

Katrangan Produk

Printer hibrida UV Ntek YC3321R minangka printer industri presisi tinggi lan kecepatan tinggi, kanthi format pencetakan sing jembar nganti 3,3m, uga diarani UV flatbed and roll to roll printer, sing adhedhasar printer flatbed UV, nambah fungsi materi gulung ing ngarep, éling one mesin kanthi tujuan dobel kanggo bahan flatbed lan pencetakan bahan gulung.

Printer hibrida UV kita nganggo Jepang asli sing diimpor kelas abu-abu kelas industri Ricoh G5 / G6 dadi panas internal stainless steel sirah karo kinerja dhuwur ing kacepetan lan resolusi, klambisaged kanggo kerja dawa, 24 jam mlaku. Tetesan tinta kepala Ricoh Gen5 yaiku 7-35pl, kepala Ricoh Gen6 5-15pl, kanthi resolusi cetak sing luwih dhuwur lan kecepatan pencetakan sing luwih cepet.

Kanthi kepala Ricoh Gen6, printer bakal dilengkapi kanthi dhuwur konfigurasi saka motor liner lan strip encoder logam, mula kacepetan nyithak kepala Ricoh Gen6 bakal luwih cepet 40% tinimbang kepala Ricoh Gen5. Kanthi nyithak warna 8CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi. Printhead bisa nganggo 2-16 kepala, nyithak kacepetan luwih dhuwur nganti 80sqm / jam kanggo nggawe produksi industri.

Osampeyan UV hibrida printer adopt roller karet berkualitas tinggi kanggo nyetak sekaligus, sing njamin bahan ora kerut lan off-track. Lan printer kanthi sistem anti-tabrakan, piranti deteksi dhuwure otomatis, hapasuryan amanthuk-manthuk vacuuming platform, fungsi anti-statis lan pin registrasi ora opsional. Printer kita karo istruktur tugas abot kelas ndustry njamin tliti lan stabilitas sajrone nyithak.

Printer hibrida UV kita bisa akeh dicithak dicithak ing kaca, ubin keramik, PVC, lembaran aluminium, papan MDF kayu, panel logam, papan reklame, panel akrilik, papan kertas, papan busa, karton bergelombang, kulit, spanduk, kanvas, kertas bolong, stiker, tembokkertaslsp. Lan ditrapake ing industri dekorasi, industri kaca, iklan & industri pratandha, kulit, industri mebel lan keramik dll.

Pameran & Tim Kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita