Sugeng rawuh ing situs web!

Printer UV Sato

  • Large format machine UV Hybrid Printer Price Digital Flex Banner Printing Machine

    Mesin format gedhe Harga Mesin Printer UV Hybrid Digital Flex Banner Mesin Cetak

    Kepala Ricoh GEN5 impor Jepang kanggo produksi industri.

    CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi.

    Platform vakum anodisasi keras supaya ora ngrusak platform kanthi bahan kaku.

    Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis.

    Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug sing mabur.

    Sistem anti-crash kepala cetak canggih kanggo ngindhari risiko tabrakan antarane kreta printer lan materi.