Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Printer Kayu Flatbed UV Didol YC2513L

Katrangan singkat:

• Kepala Ricoh Gen5 / Ricoh Gen6 sing diimpor Jepang kanggo produksi industri

• CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

• Ngadopsi rod sekrup presisi level loro ing loro sisi sumbu Y sing mlaku sinkronis

• Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis

• Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug, ora bisa mbukak

• Sistem anti-crash printhead maju supaya ora ana risiko tabrakan antarane kreta printer lan materi


Detail Produk

Tag Produk

详情

Katrangan Produk

NTEK YC2513L minangka jinis printer flatbed UV hi-presisi sing dirancang khusus kanggo perusahaan pamroses pribadi kanggo memenuhi akurasi lan persyaratan pribadi. Produk iki minangka printer sing paling larang regane, yaiku nyithak format cilik utawa format gedhe bisa kepenak, kacepetan nyithak, presisi tinggi, umur dawa, pernis, efek emboss bisa kepenak.

Dilengkapi printhead Ricoh GEN5 / Ricoh GEN6 / TOSHIBA CE4M, printer UV YC2513L bisa nyithak kanthi kecepatan uga hi-presisi 8 warna 1200 * 1200 DPI. YC2513L minangka printer flatbed UV digital sing kompetitif nggunakake sistem servo Panasonic impor asli, sing ndadekake bisa digunakakee lan duwe umur dawa luwih saka 10 taun, Mesin iki duwe pilihan CMYK WV LC LM, kemampuan nyithak tetesan variabel, nggawe cetakan UV sing akurat lan intensif.

Bisa nyithak bahan flat sing kekandelan kurang saka 100mm, luwih dhuwur bisa disesuaikan. NTEK YC2513LUV printer flatbed adopt piranti ngobati lampu LED sirkulasi banyu majeng, saéngga bahan cetak ora kena pengaruh suhu, saéngga bisa njamin kualitas pencetakan. UV printer flatbed digunakake ing njero ruangan lan ruangantbahan lawang, kayata kayu / keramik / logam / akrilik /MDF/PVC/ kaca / wallpaper / kertu tampilan umum lan sapanunggalane.

NTEK YC2513L UV printer flatbed kanthi konfigurasi dhuwur, kanthi kabeh struktur pigura baja nggawe printer stabilitas sampurna. Platform vakum anodisasi keras sing bisa nyegah goresan kanthi bahan keras, platform sedhot vakum 6 zona supaya gampang dioperasikake lan ngirit energi. Pin registrasi ora sah kanggo materi posisi sing tepat kanggomenakake karya kasebut. Pangukuran dhuwur otomatis, printer kanthi otomatis ngukur jarak antarane printhead lan media supaya gampang dioperasikake. Sistem anti-tabrakan kreta Printhead sing nalika ndemek prekara, bakal mandhegkanthi aromatik kanggo nglindhungi printhead. Anti-statis otomatis, nyuda tinta liwat semprotan sing disebabake statis, ningkatake kualitas cetak. Sistem tekanan negatif dobel, priksa manawa printer bisa nyedhiyakake tinta kanthi lancar ing proses produksi lan uga ing model pencetakan kacepetan dhuwur.

Pameran & Tim Kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita