Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin cetak piring keramik tinta multicolor kecepatan tinggi multifungsi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

316

Spesifikasi Produk

Model Produk YC2513
Teknologi Printhead Listrik piezo panjaluk gulung
Kontrol Printhead Voltase Printhead bisa diatur kanthi piranti lunak
Jinis Printhead Ricoh Gen5
Nomer Printhead 2-8
Karakteristik Tinta Tinta Curing UV 
Waduk tinta Isi ulang kanthi cepet nalika nyithak / 1000ml saben warna
Lampu UV LED luwih saka 20000-jam urip 
Kontrol Warna Warna, kurva lan imbuhan kepadatan adhedhasar ICC
Pangaturan Printhead CMYK W Varnish opsional 10-12sqm / h
Sistem Reresik Sistem Reresik Otomatis, Sistem Nyegah Garing Otomatis
Pandhuan Rail Taiwan HIWIN
Tabel Makarya Ngisep Vakum
Ukuran Nyithak 2500 * 1300mm  
Antarmuka Print USB2.0
Kandel Media 0-100mm
Resolusi Cetak 360dpi, 720dpi, 1440dpi, 2160dpi 
Urip gambar sing dicithak 3 taun (ruangan), 10 taun (njero ruangan)
Format File TIFF, JPEG, Postcript, EPS, PDF lsp.
Piranti Lunak RIP UltraPrint / Photoprint / Onyx
Pasokan Daya 220V 50 / 60Hz (10%)
Kekuwatan 3100W
Lingkungan Operasi Suhu 20 nganti 30 ℃, asor 40% nganti 60%
Ukuran Mesin 3950 * 2150 * 1350mm  
Dimensi Pengepakan 4100 * 2250 * 1670mm 
Bobot 1000kg
Garansi 13 wulan ora kalebu bahan sing habis

Rincian produk

01

Kepala Print Ricoh

Ngadopsi kepala industri pemanasan internal stainless steel Ricoh tingkat abu-abu sing nduweni kecepatan lan resolusi dhuwur. Cocog kanggo kerja dawa, mlaku 24 jam.

02

拖链-1

Rantai Energi IGUS Jerman

Rantai Seret bisu Jerman IGUS Jerman Gunakake rantai seret bisu IGUS ing sumbu X, sing cocog kanggo nglindhungi kabel lan tabung kanthi gerakan cepet. Kanthi kinerja dhuwur, swara sithik, nggawe lingkungan kerja luwih kepenak.

03

Piranti Anti-Statis Otomatis (Opsional)

Desain anti-statis otomatis supaya ora ngeculake tinta surup, sing nyuda tinta liwat semprotan sing disebabake statis, ningkatake kualitas cetak ing sawetara landasan.

04

6

Kabeh Struktur Awak Integrasi Baja

Kabeh struktur awak sing integral saka baja luwih padhet, ora bakal cacat sajrone transportasi. Kesalahan flatness ana ing 0,05 mm, kanggo njamin rata lan lurus.

05

Rod Sekrup Presisi Tinggi

Ngadopsi batang sekrup presisi level loro lan motor sinkron servo Panasonic sing diimpor, pasangkan batang sekrup ing loro-lorone sumbu Y sing mlaku sinkronis.

06

Platform Vakum Alloy Aluminium Sekunder

Platform nyedhot vakum sectional, gampang milih bagean penyedhot, apik kanggo macem-macem ukuran cetakan pribadi; bakal nambah panggunaan bahan.

Rincian liyane

Lampu LED UV

Ajustable Holler

Pangukuran Dhuwur Otomatis

Printhead Anti-tabrakan

Posisi Asal Otomatis

Sistem Kontrol Tekanan Negatif Ganda

Keuntungan mesin cetak flatbed uv kita

1. Printer UV flatbed nggunakake printhead Ricoh Gen5, tanpa prabawa boot nalika mbukak, ngirit wektu lan energi;

2. Lampu UV LED tanpa boot preheat nalika mbukak, kanthi umure dawa, ngirit wektu lan energi; 3. Tinta UV, rilis lingkungan lan ora ambu, ngobati cepet, lan ora gampang sirna;

4. Bisa nggunakake tinta putih, kanthi sirkulasi awake lan fungsi goyang awake dhewe, supaya tinta putih dadi endapan lan stok printhead;

5. UV flatbed printer Z-axis bisa gampang munggah lan mudhun, dhuwure 100mm sing ana, luwih dhuwur bisa disesuaikan;

6. UV flatbed printer hyperfine printing lan efisiensi dhuwur kanthi 1440dpi;

Layanan aftersales sing apik, menehi pitulung on-line utawa telpon, lan kunjungan berkala liwat email.

Aplikasi Liyane

Printer UV flatbed Bahan sing dicithak bisa uga: kaca, keramik, plafon, sheet aluminium, papan kayu, sprei, panel logam, papan reklame, panel akrilik, Plexiglass, papan kertas, papan busa, papan ekspansi PVC, karton bergelombang; bahan fleksibel kayata PVC, kanvas, kain, karpet, cathetan lengket, film reflektif, kulit lsp. Kabeh jinis sheet sheet lan bahan coiled. 

Printer UV kanggo bahan sing ditrapake kanggo kayu

Printer flatbed UV digunakake kanggo nyithak ing kaca, ubin keramik, langit-langit PVC, lembaran aluminium, papan MDF kayu, logam panel, papan reklame, panel akrilik, papan kertas, papan busa, papan ekspansi PVC, karton bergelombang, serat pring papan lsp; lan kanggo bahan sing fleksibel kayata PVC, kanvas, kulit lsp

Umpan balik pelanggan

Precision Ultra

Nganggo nozelectric piezoelektrik Ricon GEN5, nozel siji 384/1280, akurasi bisa tekan 1440dpi, teknologi drop tinta variabel anyar, nyedhiyakake ukuran tinta tinta 7/14 / 21pl, bisa nggayuh kacepetan dhuwur utawa kasus resolusi rendah uga gampang nggayuh kualitas tinggi gambar, kanggo entuk efek pencetakan tanpa titik.

Sistem Kontrol Kualitas

Desain Produk

design

Desain

Pangolahan Produk

Mesin gergaji NC

mesin nglereni

aksesoris ngolah

pangolahan amben bubut

proses balok silang

Lapisan Logam Lembar

teknologi las

Majelis Produk

papan ngalih

Papan Semprot

sabuk kabel

sambungake kabel

Majelis Produk

deteksi evenness Tabel

deteksi balok silang

kurva warna

Pangiriman

Profil Perusahaan

2513L-1_12

Sertifikat CE

Pameran & Tim Kita

Foto Pelanggan

indu
doppler
20190611093154
IMG_20181012_154309
russ
xby

FAQ

1. Suwene suwene gambar pencetakan bakal njaba ruangan lan njero ruangan?
Gambar cetak bisa paling sethithik 3 taun ing njobo, lan luwih saka 10 taun ing jero ruangan.

2. Apa biaya tinta kanggo nyithak bahan kasebut?
Biasane udakara 0.5-1usd saben meter persegi kanggo biaya mangsi.

3. Kepiye babagan stabilitas lan kualitas gambar pencetakan?
Printer flatbed UV iki bisa digunakake kanggo nyithak media kanthi kualitas, daya tahan, lan asil paling apik.

4. Kepiye babagan layanan perawatan lan layanan aftersales?
Layanan insinyur kasedhiya ing jaban rangkah, lan kita bisa nyedhiyani layanan remot kontrol lan layanan online kanggo pelanggan. Nanging costomer kudu tanggung jawab kanggo akomodasi lan biaya transportasi staf teknis.

5. Apa sampeyan produsen utawa agen perdagangan?
Kita minangka produsen printer flatbed UV.

6. Apa jaminan kanggo printer iki?
Ya, kita duwe jaminan kanggo printer. Kita nyedhiyakake garansi 13 wulan kanggo kabeh bagean elektronik kalebu papan utama, papan driver, papan kontrol, motor, lsp, kajaba barang-barang habis, kayata pompa tinta, printhead, filter tinta, lan blok slide dll.

7. Kepiye cara nginstal lan miwiti nggunakake printer?
Biasane kita bakal ngatur teknisi kanggo instalasi lan latihan ing pabrik sampeyan. utawa sampeyan bisa maca manual pangguna kanggo ngerti mesin kasebut. Yen sampeyan butuh pitulung, teknisi bisa mbantu liwat Teamviewer. Yen sampeyan duwe pitakon ing mesin, sampeyan bisa hubungi teknisi utawa aku langsung.

8. Apa aku bisa entuk pasokan lan nganggo bagean saka sampeyan?
Ya, kita nyedhiyakake kabeh bagean sing nyandhang kanggo printer lan wis kasedhiya.

9. Kepiye sampeyan entuk garansi?
Yen elektronik utawa bagean mekanik dikonfirmasi wis rusak, Ntek ngirim ngirim bagean anyar sajrone 48 jam kanthi ekspres kaya TNT, DHL, FEDEX .dll kanggo sing tuku. Lan biaya pengiriman kudu dilahirake dening pembeli.

10. Apa jinis bahan sing kudu premier sadurunge dicithak?
Kaca, keramik, metel, akrilik, marmer lsp


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita