Sugeng rawuh ing situs web!

6090 Mesin Pencetak Printer Cover Bed Bed Flat NTEK Didol

Katrangan singkat:

Dilengkapi kepala Jepang EPSON DX5 / DX7 / XP600 / TX800 / Ricoh GH2220

Kanthi fungsi aduk tinta putih lan fungsi alarm level tinta

CMYK putih lan pernis opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

Sistem aduk putih lan sistem alarm level Tinta kasedhiya

Rail pandhuan HIWIN Taiwan supaya bisa digunakake kanthi stabil

900mm WIDTH luwih cepet tinimbang printer lebar 600mm

Bisa nyithak bahan datar utawa obyek silinder, kayata pena, botol lan cangkir, lsp


Detail Produk

Tag Produk

详情

Katrangan Produk

Printer flatbed YC6090UV umume digunakake kanggo nyithak kaca, jubin keramik, plafon PVC, lembaran aluminium, papan MDF kayu, logam, panel, lembaran aluminium, papan reklame, panel akrilik, papan kertas, papan busa, PVC, lsp. Printer kita minangka struktur terintegrasi kabeh-baja kanthi operasi stabil. Ukuran mesin iki yaiku: dawa 100cm, jembaré 210cm, dhuwur 120cm. Ukuran cetake jembaré 600mm lan dawane 900mm.

Dilengkapi karo kepala EPSON Impor kanthi 180 nozel 8 saluran , kanthi 2-4 kepala kanthi kecepatan tinggi lan kualitas tinggi.

Teknologi kepala cetak yaiku pencetakan kepala cetak piezoelektrik. Ora panas nalika nyambut gawe, mula ora bisa tuwa. Kacepetan produksi bisa nganti 6-12sqm / jam. Werna kanthi CMYK putih lan pernis pilihan kanggo nyetak permukaan sing mengkilap. Kekandelan media 100mm, luwih dhuwur bisa disesuaikan. Ngadopsi sistem sirkulasi otomatis tinta putih supaya ora udan tinta putih. Platform paduan aluminium kanggo operasi sing gampang lan ngirit energi. Dilengkapi karo balok aluminium sing digawe adhem lan kekuatan sing ditliti kanthi mandhiri, ditrapake bahan aluminium udara panguwasa ultra, njamin presisi lan stabilitas nyithak, njamin output sing sampurna. Sistem pendinginan banyu kanggo lampu LED UV. Pangukuran Dhuwur Otomatis, printer kanthi otomatis bisa ngukur jarak. Bisa ngresiki kanthi otomatis lan moisturize kanthi otomatis. Gunakake rel pandhuan bisu presisi tinggi, umur panjang, stabilitas dhuwur, nyuda swara nalika printer lagi nyithak. Piranti Rotary dipasang ing sadhuwure platform nyedhot vakum, sing bakal nyithak material datar lan obyek silinder, kayata botol utawa cangkir. Kanthi printer kita, teknologi embossing 3D kasedhiya kanthi efek cetakan sing jelas.

Pangopènan:

Mesin kasebut kudu bisa digunakake ing lingkungan kanthi suhu 20 nganti 30 derajat lan asor 40% nganti 60%. Yen printer ora digunakake suwe, ngumbah printhead kanthi cairan pembersih lan pasang ing papan sing adhem nganti ora ana cahya lan ora diunekake angin.

Aplikasi Liyane

PVC

Stiker Mobil

Nihan ponsel

Pameran & Tim Kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita