Sugeng rawuh ing situs web!

UV Flatbed kanthi Printer Roll to Roll

  • 3321R Large Format YC3321R UV Hybrid Printer Roll to Roll Printing Machine

    3321R Format Gedhe YC3321R UV Hybrid Printer Roll to Roll Mesin Cetak

    Kepala Ricoh GEN5 impor Jepang kanggo produksi industri.

    CMYK W LC LM lan varnish opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi.

    Platform vakum anodisasi keras supaya ora ngrusak platform kanthi bahan kaku.

    Teknologi deteksi dhuwur otomatis kanggo ndeteksi kekandelan media cetak kanthi otomatis.

    Desain anti-statis otomatis kanggo ngindhari tinta bledug sing mabur.

    Sistem anti-crash kepala cetak canggih kanggo ngindhari risiko tabrakan antarane kreta printer lan materi.