Sugeng rawuh ing situs web!

Printer UV Cilik

  • YC1016 Ceramic Tile Digital Printing Machine

    Mesin Cetak Digital Keramik YC1016

    Printhead impor Jepang kanggo nyetak kanthi kualitas dhuwur lan cepet.

    CMYK putih lan pernis opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

    Sistem tekanan negatif sing dianyarke kanggo njamin akurasi sing dhuwur

    Tempat tidur vakum kanggo nyekel media fleksibel kaya PVC, papan busa, lembaran akrilik, lsp.

    Aplikasi ing industri iklan & signage lan industri dekorasi

    Bisa dicithak ing Kaca, Logam, Kothak Keramik, PVC, Akrilik, Kulit, Plastik, Kayu, lsp.

    Botol silinder, nyithak cangkir kanthi alat Rotary kasedhiya

  • 6090 NTEK Flat Bed Phone Cover Printer Printing Machine for Sale

    6090 Mesin Pencetak Printer Cover Bed Bed Flat NTEK Didol

    Dilengkapi kepala Jepang EPSON DX5 / DX7 / XP600 / TX800 / Ricoh GH2220

    Kanthi fungsi aduk tinta putih lan fungsi alarm level tinta

    CMYK putih lan pernis opsional kanggo permukaan sing nggilap lan cetakan berkualitas tinggi

    Sistem aduk putih lan sistem alarm level Tinta kasedhiya

    Rail pandhuan HIWIN Taiwan supaya bisa digunakake kanthi stabil

    900mm WIDTH luwih cepet tinimbang printer lebar 600mm

    Bisa nyithak bahan datar utawa obyek silinder, kayata pena, botol lan cangkir, lsp