Sugeng rawuh ing situs web!

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Suwene suwene gambar pencetakan bakal tahan ing njobo lan njero ruangan?

Gambar cetak bisa paling sethithik 3 taun ing njobo, lan luwih saka 10 taun ing jero ruangan.

Apa biaya tinta kanggo nyithak bahan kasebut?

Biasane udakara 0.5-1usd saben meter persegi kanggo biaya mangsi.

Kepiye babagan stabilitas lan kualitas gambar pencetakan?

Printer flatbed UV iki bisa digunakake kanggo nyithak media kanthi kualitas, daya tahan, lan asil paling apik.

Kepiye babagan layanan maintance lan aftersales?

Layanan insinyur kasedhiya ing jaban rangkah, lan kita bisa nyedhiyani layanan remot kontrol lan layanan online kanggo pelanggan. Nanging costomer kudu tanggung jawab kanggo akomodasi lan biaya transportasi staf teknis.

Apa sampeyan produsen utawa agen perdagangan?

Kita minangka produsen printer flatbed UV.

Apa ana jaminan kanggo printer iki?

Ya, kita duwe jaminan kanggo printer. Kita nyedhiyakake garansi 13 wulan kanggo kabeh bagean elektronik kalebu papan utama, papan driver, papan kontrol, motor, lsp, kajaba barang-barang habis, kayata pompa tinta, printhead, filter tinta, lan blok slide dll.

Kepiye cara nginstal lan miwiti nggunakake printer?

Biasane, kita bakal ngatur teknisi kanggo instalasi lan latihan ing pabrik sampeyan. utawa sampeyan bisa maca manual pangguna kanggo ngerti mesin kasebut. Yen sampeyan butuh pitulung, teknisi bisa mbantu liwat Teamviewer. Yen sampeyan duwe pitakonan karo mesin, sampeyan bisa langsung hubungi teknisi utawa aku.

Apa aku bisa njaluk pasokan lan nganggo bagean saka sampeyan?

Ya, kita nyedhiyakake kabeh bagean sing nyandhang kanggo printer lan wis kasedhiya.

Kepiye sampeyan entuk garansi?

Yen elektronik utawa bagean mekanik dikonfirmasi wis rusak, Ntek ngirim ngirim bagean anyar sajrone 48 jam kanthi ekspres kaya TNT, DHL, FEDEX .dll kanggo sing tuku. Lan biaya pengiriman kudu dilahirake dening pembeli.

Apa wae jinis bahan sing kudu premier sadurunge dicithak?

Kaca, keramik, metel, akrilik, marmer lsp

Pengin kerja sama kita?