Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • Shanghai APPPEXPO 2021 will be back in Shanghai in July.

    Shanghai APPPEXPO 2021 bakal bali ing Shanghai ing wulan Juli.

    NTEK Digital, minangka produsen peralatan cetak digital UV canggih lan merek mewah, wis nggawe printer UV flatbed, printer sabuk pandhuan UV, printer integral gulungan datar UV, kanthi kecepatan dhuwur, presisi tinggi lan stabilitas dhuwur diakoni dening pasar. Ing pameran iki, NT ...
    Waca liyane
  • The use of flat bed printer needs to pay attention to a few points

    Panganggone printer amben rata kudu nggatekake sawetara poin

    Printer UV ora nggawe piring, yaiku karakteristik garing, ora mung efek print, uga bisa nyithak 3D lan efek relief, lan bahan cetak sing akeh: kothak pengepakan, akrilik, papan KT, u disk, kayata kaca, ubin keramik , kayu, logam, ngrebut pasar kanthi cepet sawise diluncurake, ...
    Waca liyane
  • How to judge the performance of digital UV flatbed printer

    Cara ngadili kinerja printer flatbed UV digital

    Ing pangembangan pasar printer flatbed UV suwene wis pirang-pirang taun, ana bedane rega mesin kasebut. Nalika milih printer UV flatbed, priksa manawa ngerti mesin iki. Printer flatbed UV sing apik, ing bagean mesin lan fasilitas piranti lunak minangka jaminan kualitas sing luwih ...
    Waca liyane
  • UV Acrylic printer printing acrylic screen error removal method and storage conditions

    Pencetak printer UV Akrilik cara ngilangi kesalahan layar akrilik lan kondisi panyimpenan

    Akrilik minangka senyawa organik, transmisi cahya sing apik, transparansi lan transmisi cahya kaya kaca, tingkat transmisi cahya luwih saka 92%, kaluwihan kasebut yaiku perlindungan srengenge lan anti banyu, panggunaan wektu suwe ing njobo ruangane ora wedi keruwetan material , anti-tuwa performa ...
    Waca liyane
  • How to judge the performance of UV Flatbed Printing Machine

    Cara ngadili kinerja Mesin Pencetak Flatbed UV

    Ing pangembangan pasar printer flatbed UV suwene wis pirang-pirang taun, ana bedane rega mesin kasebut. Nalika milih printer UV flatbed, priksa manawa ngerti mesin iki. Printer flatbed UV sing apik, ing bagean mesin lan fasilitas piranti lunak minangka jaminan kualitas sing luwih ...
    Waca liyane
  • Digital UV printer White+CMYK+Varnish technology

    Digital UV printer Putih + CMYK + Teknologi pernis

    Kanthi manufaktur peralatan printer lan teknologi nozel saya diwasa, efek saka printer UV tinimbang perlindungan tradisional luwih akeh perlindungan lingkungan, trep lan dipersonalisasi, ing kene babagan teknologi cahya putih printer UV. Cahya warna putih, kaya jenenge: ...
    Waca liyane
  • Leather printing why more and more people choose UV flatbed printer

    Percetakan kulit kenapa akeh wong sing milih printer flatbed UV

    Percetakan kulit minangka kasus aplikasi khas printer flatbed UV. Kanthi pangembangan masarakat lan owah-owahan estetika, konsep mode masarakat uga saya owah, lan dikarepake lan tresna marang prin pribadi kulit ...
    Waca liyane
  • How to choose a right UV printer

    Cara milih printer UV sing bener

    Printer UV wis mlebu tahap pengembangan kecepatan tinggi, printer UV domestik kaya tunas pring sawise udan musim semi, iki uga minangka teknologi pencetakan ing China wis mlebu tahap anyar. Printer UV bisa nyithak akeh jinis produk, ora diwatesi karo materi, ...
    Waca liyane
  • UV flatbed printer that prints the background wall

    Printer flatbed UV sing nyithak tembok latar mburi

    Tembok latar mburi mesthi dadi area ing endi arsitek fokus ing mripate wong, lan uga papan ing ngendi gedhong ruang bisa menehi kesan pertama marang wong. Tembok nyetel meh padha karo praupane manungsa, nganggo bubuk, uga bisa nggawe wong katon lan krasa anyar ....
    Waca liyane
  • UV flatbed printer that supports grayscale printing

    UV flatbed printer sing ndhukung nyetak grayscale

    Pencetakan grayscale printer flatbed UV, uga dikenal minangka "teknologi titik variabel", umume nozel ing pasar ndhukung mode pencetakan iki. Ing printer UV flatbed sing umume digunakake ing merek ...
    Waca liyane