Sugeng rawuh ing situs web!

Riwayat Perusahaan

5

2009.11

Linyi Win-Win Machinery Co., ltd didegaké.

2010.3

Mesin ukiran Router CNC pertama 1325 metu

2010. 5

Mesin Laminating Kaca 1824 metu kanggo nggarap produksi kaca.

2011. 6

Printer flatbed UV pertama YC2513 metu kanggo produksi industri

2011. 6

Printer flatbed UV pertama YC2513 metu kanggo produksi industri

2012. 3

Tim penjualan internasional Ntek wis siyap.

2012. 6

Mesin blasting wedhi metu

2012

Melu APPP EXPO lan MENDAFTAR CHINA 2012 ing Shanghai lan Guangzhou

2013

Sukses ngluncurake printer digital Seri YC2513H kanggo nggayuh pasar ekonomi

2014

Printer UV format gedhe YC2513S kanthi kepala Seiko 1020 diwiwiti ing produksi

2015.3

Nganyari printer seri YC2513GS kanthi kepala Seiko 1024GS metu

2015

Diluncurake printer digital UV bobot entheng YC1016, mlebu pasar digital UV sing dipersonalisasi.

2016

Printer seri YC2513T sing dirilis karo printer digital Toshiba

2017

Printer Ricoh GEN5 diluncurake Ricoh GEN5 ditampilake ing APPP EXPO 2013

2018

Rilis printer UV hibrida YC2500HR kanggo nyetak multifungsi

2018

R&D, instalasi lan tes UV flatbed kanthi printer roll to roll YC3321R

2018.9

Pabrik Anyar ing taman Tengfei Pioneer sing diadegake ing kutha Linyi

2019

Ricoh Gen6 kepala UV printer mbukak pasar pencetakan kanthi kecepatan tinggi anyar.

2020

Mesin lapisan Flatbed sing dirilis kanggo kerja industri sing jembar