Sugeng rawuh ing situs web!

Digital UV printer Putih + CMYK + Teknologi pernis

Kanthi manufaktur peralatan printer lan teknologi nozel saya diwasa, efek saka printer UV tinimbang perlindungan tradisional luwih akeh perlindungan lingkungan, trep lan dipersonalisasi, ing kene babagan teknologi cahya putih printer UV.

20210526165104

 

Cahya warna putih, kaya jenenge: tinta putih, tinta cmyk, varnish. Tinta putih, tinta cmyk lan varnish bisa dicithak sekaligus tanpa nggawe piring, cetakan piring lan pencocokan warna bola-bali. Efek relief telung dimensi sing misuwur lan panggunaan varnish sing alus kanggo nutul mripat nggawe gambar kasebut apik, nyoroti kinerja printer lan teknologi operator sing apik banget.

Urutan warna cahya putih yaiku: putih - cmyk - pernis. Amarga nalika medium bantalan ana warna liyane tinimbang putih, kudu dilebokake sisih ngisor putih luwih dhisik. Yen latar mburi putih ora dipasang, tinta cmyk langsung ngubungi medium warna, sing bakal ngowahi warna, saengga warna cetak sing sejatine ora padha karo sarat asline. Dadi nalika medium bantalan diwarnai, sampeyan kudu muter tinta putih, banjur muter tinta cmyk, lan pungkasane muter varnish . Yen pelanggan mbutuhake efek lega wis jelas, sampeyan kudu nggawe tinta putih luwih akeh: dhisik, nalika sampeyan bisa ngatur sirah panyiram, sampeyan kudu nggawe luwih akeh kepala panyiram tinta putih; Kapindho, sampeyan bisa mbaleni tinta putih kaping pirang-pirang , tujuane supaya jumlah tinta putih cukup, supaya efek relief luwih jelas, efek 3D / 5D / 8D uga dibayangke. Yen pelanggan mbutuhake kecerahan cukup apik, uga dikonfigurasi nganggo kepala jamak varnish cetak utawa kaping pindho m varnish bijih, saengga gambar kasebut bisa dadi luwih glosil, luwih jelas.

YC2513L

 

Pencetakan cahya putih, katon sederhana, nanging saiki ing pasar bisa nggawe pabrikan peralatan cetakan cahya putih kurang saka 50%. Dadi kanca ing tuku printer UV, kudu milih miturut kacepetan, efek pencetakan lan rega anggaran peralatan. kanggo pilihan sing cukup. Sawetara printer UV murah banget, nanging ora bisa nggayuh cahya putih telung lapisan pencetakan, sekaligus ing proses produksi jangka panjang, bisa uga ana kahanan ora stabilitas peralatan, kahanan nozel mblokir asring, mula ora mung bisa ora ngirit biaya kanggo sampeyan, nggawe regane, nanging uga nambah masalah, nyuda produktivitas. Mula, printer warna putih duwe sarat kanca sing akeh, pilihan printer UV kudu ati-ati, kudu dipikirake saka panggunaan jangka panjang.

Muga-muga kanca bisa tuku printer UV sing larang regane kanggo mupangat!

YC2513L1


Wektu kiriman: Mei-27-2021