Sugeng rawuh ing situs web!

Cara ngadili kinerja Mesin Pencetak Flatbed UV

Ing pangembangan pasar printer flatbed UV suwene wis pirang-pirang taun, ana bedane rega mesin kasebut. Nalika milih printer UV flatbed, priksa manawa ngerti mesin iki. Printer flatbed UV sing apik, ing bagean mesin lan fasilitas piranti lunak minangka jaminan kualitas lan investasi sing cukup larang regane.

1(1)

Ing industri kasebut, bingkai UV flatbed printer sing apik kanggo nggayuh awak integrasi kabeh baja, kanggo mesthekake yen sajrone proses panggunaan, platform mesin wis suwe ora cacat. Rel pandhuan lan motor sing digunakake kabeh apik- merek sing dikenal utawa produk impor. Nozel uga simpul utama ing proses pencetakan. Sawetara bisnis kanggo nyuda biaya bakal murah, sing langsung mengaruhi pengaruh mesin lan biaya produksi.

glass06

 

Kita uga bisa milih kinerja komprehensif mesin liwat tes pencetakan mesin, lan akurasi pencetakan printer UV flatbed minangka refleksi sing apik ing industri. Bisa nyithak font sing apik, bisa nyithak font sing cilik banget tanpa nemplek bayangan, minangka printer flatbed UV sing cukup apik. Nyetak garis sing padha karo tliti sing beda kanggo ndeleng manawa ana kesalahan. Printer UV flatbed sing apik bisa ana ing siji lokasi kanthi presisi sing beda. Lan nalika pencetakan terus-terusan, cetakan sing apik Mesin flatbed UV ora mudhun alon-alon.

ceramic04

 

Printer NTEK UV, nggunakake nozel Ricoh kelas industri, efek pencetakan stabil, warna cerah, kualitas gambar sing apik, pilihan pertama industri percetakan UV.

ssada


Wektu kiriman: Jun-03-2021