Sugeng rawuh ing situs web!

Percetakan kulit kenapa akeh wong sing milih printer flatbed UV

1

Pencetakan kulit minangka kasus aplikasi khas printer flatbed UV. Kanthi pangembangan masarakat lan owah-owahan estetika, konsep mode masarakat uga saya saya owah, lan panjaluk lan rasa tresna marang produk cetak pribadi kulit uga saya tuwuh. teknologi, cetakan kulit ora dadi masalah maneh. Printer flatbed UV kanthi kecepatan tinggi, cukup kanggo nyukupi kebutuhan konsumsi khusus kasebut.

Varietas kulit umum yaiku kulit PVC, kulit sapi, kulit alus, kulit sintetis, kulit PU. Ing proses produksi nggunakake printer UV kanggo nyetak kulit, tinta sing cocog kudu dipilih miturut drajad alus lan alus saka bahan kulit. , tinta alus asring digunakake kanggo bahan kulit alus kanggo nyukupi kabutuhan keluwesan. Kanggo bahan kulit keras, tinta hard umume digunakake kanggo nambah resistensi nyandhang permukaan. Mesthi wae, sawetara kulit bakal nggunakake tinta netral.

2
4

Proses pencetakan tradisional ing industri kulit yaiku nyithak layar tinimbang nyithak UV, nanging nyithak layar umume duwe siji warna, warna transisi ora alami. Piranti mesin cetak kulit sing larang regane larang banget kanggo bahan kulit kasebut dhewe. Transfer panas bakal ngrusak bahan kulit, sifat permukaan kulit bakal nyebabake tingkat kerusakan sing beda. Printer flat flat UV ngatasi masalah ing ndhuwur, nggawe cetakan kulit luwih trep lan ekspresif miturut kapribadian.

Munculé printer UV kanggo nyithak kulit nyedhiyakake solusi solusi industri cetak sing dipersonalisasi kanthi cepet, nanggepi panjaluk konsumen kanthi cepet, tanpa piring kanggo nyepetake siklus pangiriman, bebarengan karo jinis pangowahan pola cetak bisa nyorot kapribadian. persyaratan era anyar, printer panel datar UV ing pasar cetak kulit duwe ruang pasar sing gedhe.

5

Wektu kiriman: Mei-10-2021